♔02 FEBRUARI 2013♔
Sabtu, 2 Februari 2013 | 9:54 PTG | 0 love drops
Semalam ada maulidur rasul . Aku sanggup tak datang sekolah punyaaa . tapi pergi Medoi .
Dapat la date dengan diaa kejap . Yeahh baju kami matchingg . Awok ado ? 
We in purple yesterdayy . alolo , comelnyaa kau syang pakai baju Melayu .
Aku sukaaaa . GAMBAR KAMI :)


Tengok tuu , comelkann ? ngeee . Kalau da sayang , semuanyaaa indahh . 
Lepastu dia pergi teman cousin aku amek Lesen L diaa kejapp . Balek tuhh , dia port kat rumahh aku . Tak lamaa tu dia tertidurr , Alahh comelnyaa muka kau tengah tidur sayangg like baby face . Eee geram je aku tengok . Engatkan nak kacau kau . Tapi tak sampai hati . yelaa sanggup tak tidur 1 malam sebab nak berarak sekali Maulidurrasul kann . Kau perasan tak masa kau tidur , aku ngendap muka kau mase tidur ? Mesti tak perasan kan sayangg . Banta yang aku bagi tuu bau perfume kau syangg , lena malam tadi aku tidur , Hehehe  . papepon Loveyouu sebab sanggup buad ape yang aku suruhh . ape yang aku buadd untuk kebaikan kauu syang ;)
Stop pasal tuh . Ni bawahh gambar aku dengan BUDAK SENGET - Athilahh . 


Comelkann diaa ? yee aku tau . aku yang bertudung PURPLE . Dia bertudung HITAM .
Ni gambar COUSIN aku dengan BABY aku ;)


Yang baju PURPLE tuhh baby aku. Yang baju HIJAU tuhh COUSIN aku yang gilaaa . 
Thanks budakk banyak tolongg aku . :)

Hope hubungan kami kekal . Tak lama lagi nak masuk 3 bulan daa . Aku syang diaa , aku cntaa dia . hanyaa diaa . tolong jangan rosakkan relay kami . :) Terima kasih .

Hearts,


♥ Past / Future ♥