♔Dia dah lain :'(♔
Jumaat, 1 Mac 2013 | 9:43 PG | 0 love drops

Hai :/ Maaf hanya sapaan yang ringkas . Aku hari ni takde mood . Nope bukan hari ni je . Hari - hari . Sape buad ? Entah laaa . antara aku sendiri yang emosi atauu ... Haaa No comment . Sayang , tak kan kau tak sedar hundred percent kau da berubah . tau tak setiap malam aku nanges bila on call dengan kau . Pergi sekolah mata bengkak je . Kawan aku semua tanya . Tapi aku diamkan . Aku terasa yang kau cepad busan dengan aku . Memang kau tak rasa semua tuu . Aku rasaa . rasa sangat - sangat . Aku merajuk , langsung kau tak pujuk kan . Dah tau aku nampak lain , langsung takde nak ambek tau . kau tak macam dulu . LANGSUNG TAK ! Dulu kau manja , caring , sanggup ape je buad demi aku . Sekarang ? Aku taktau la sape yang merasuk kau . Atau pun kau ade perempuan lain . Jangan nak marah aku kalau aku pkir bukan - bukan . Kalau kau dah macam ni , tak pelik kalau aku pkir bukan - bukan kat kau . 

Kalau dah taknak aku , better kau lepaskan . Jangan laa seksa aku macam ni . Bila on call aku nak cakap benda ni . Tapi aku tak smpai hati . Dan aku taknak kau sedih , aku taknak kau salah anggap . And aku taknak kau tinggalkan aku . Tapi kalau dah macam ni . Aku tak boleh buad ape . Mungkin ini takdir . Tau tak aku try taknak spoilkan mood aku dengan kau . aku try be happy . walaupun hati aku pedih . tapi kau sendiri dah buad hal . Langsung dah taknak caring pasal aku . Kalau sekali aku cakap takde pape . Kau terus 'OKAY' . Tuhan je tau perasaaan aku macam manaa . Sekarang mesej kau pon da lain . pendek - pendek , kontot - kontot je kann . Aku perasan smua tu . Aku taktau la salah aku ape sampai kau buad aku macam ni . Semua kau nak aku bagi . Ini ke balasannya kau pada aku ? Tapelaa aku paham . Bila jumpa je kau okay . Nanti msej , call terus berubah daa . Kalau kau rasaa aku ada buad salah , terus terang je laaa . Aku dah tak sanggup kalau hari - hari macam ni . Kalau nak belajar pon aku dah takde mood . Kalau rasa dah tak SAYANG , dah tak SUKA , dah MUAK , lepaskan laa aku . Kau dapat aku dengan cara baik , lepaskan laa aku cara baik ,

Bye :'(


Hearts,


♥ Past / Future ♥